高明论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

扫一扫,访问微社区

搜索

版块导航

≡ 手机专版 ≡
手机随手拍手机自拍秀
≡ 互动高明 ≡
畅谈高明高明楼市高明百事通讲饮讲食灌水贴图装修讨论游山玩水业主家园
≡分类信息≡
招聘信息求职兼职生活服务我爱我摩二手市场手机平板宠物情缘
宝宝|情感|家庭
妈妈宝宝征婚交友情感地带家庭琐事
≡ 运动户外 ≡
骑乐无穷高明原创摄影球类|健身|跳舞高明户外SUNNY羽毛球俱乐部钓鱼爱好者
≡ 房屋租售 ≡
房产租售个人专区房产租售中介专区商铺|店铺|租售房屋合租厂房|农庄|山地
≡ 家装广场 ≡
家居装修家电|家具|橱柜|衣柜瓷砖|照明|卫浴|门窗|建材床垫|寝饰|布艺
≡ 车辆世界 ≡
购车讨论区汽车服务拼车|运输|出租学车俱乐部高明区越野车运动协会越野e族高明分队高明业余户外无线电二手车辆交易
≡ 生活爱好 ≡
求医问药音乐无限文学书画音响爱好者街头文化易学风水游戏动漫观影团炒股&理财律师在线爆照达人(奖勋章)
≡ 爱心天地 ≡
高明区义工协会明爱社工高明123公益团队义工学堂沧江爱心团博爱天下爱心天地高明乐善公益志愿队
≡ 管 理 区 ≡
论坛管理区勋章申请专区版主交流区禁言公示区回收站 ......
专题栏目
佛山市高明区网络发言人平台人人微文明 城市大文明

[20号已更新~]女仔俾人內射有咩感覺 ? 會唔會因為內射而搞到高潮 ?

以下来自香港讨论区网友的回复:
1,無咩感覺  除非真係好似水喉咁射囉, 如果唔係會幾難feel 到

2,無咩大感覺。。
可能係因為只試過1/2次冇乜留意啦
平時都係用套GE, 只係果時買左事後丸,O係食之前俾男友試下唔帶套內射。。
雖然射果PART我冇乜留意。。但係唔用套咁做。。真係好正!!

3,唔係個個男友都feel到
依家男友會feel到佢射果吓,d精好熱,可能佢射得特別多
不過我會覺得唔用codom敏感好多,易d高潮
4,我知有d姊妹話feel唔到,但我同親個個男友唔用套做,都實feel到佢哋射入去果吓,
好似有股暖流沖入去咁,聽人講陰道窄同對精-液敏感嘅女仔次次都會 feel到

5,好正~~
覺得又暖又濕
特別係佢流出來 gei 感覺

6,如果男友射得多,我會feel到又暖又濕潤的感覺
但拍咁多次拖,多數男友都係射幾吓就冇,只有兩個ex射精多到我可以feel到

7,我都唔鍾意男仔用套
如果有事後丸,有時one night stand都會比男仔中出
舒服好多ga

8,我覺得男仔唔用套,我會易d高潮
最好佢就就射時同我講「我射入去好冇呀!射啦....」,
我會好high,會叫佢「射多d呀!全部射晒入我度呀!」------>果刻我一定高潮緊,好正

9,我都係,如果bf唔用套,佢話就嚟射嘅時侯,我會好high,想佢射多d入去
但如果用套,佢話就嚟射時,我明知只係射落個套度,我就唔會有特別high嘅感覺
我都唔知點解

10,正.....high到飛起,次次都會feel到,流出來 ge 感覺仲high.

11,我試過同兩個男仔fr做3p,冇做套,一個中出後,d精未流晒出嚟,另一個已經忍唔住插入我度射咗
入面又滿又熱嘅精好似不停流出來咁,高潮到呼吸唔到

12,有時feel到,有時feel唔到
但冬天男友射精時,會覺得入面熱熱地

13,我淨係feel到有D熱熱地嘅野射左入黎又流番出黎
不過都好high

14,男友唔用套真係舒服好多
有時寧願自己買定事後丸,都想比佢中出,so sweat

15,我老公就射時我會feel到佢再粗d同硬d, 本來佢都勁架啦! 射既時侯就有般湲流甘lor! 好正架!

16,有D FEEL 到 , 有D BF FEEL唔到...
有個FEEL到佢射時好脹好大 , 跟住一下一下射入黎 , 感覺幾好 ~

17,感覺到男人射o既時候一下一下o既抽搐,下面暖笠笠,如果mmf時當第二個入o既時候好快就有高潮!

18,我都試過一次玩3P冇用套,兩條仔輪住中出我
feel到d精好熱好滿咁

19,如果天氣凍果陣會感覺到有暖暖地既野射左入黎架  
同埋佢射果陣會係咁塞入黎會high d 囉

20,比男友射入去會覺得好溫馨
有時佢太耐冇做,到比佢中出時會射得特別多,feel到佢d精射入去

21,feel到ga....暖lo...同埋佢好中意射果時同我濕吻...個feel好sweet架

22,我都有同感,feel到熱熱地,有時都分唔清係自己d水還是精-液

23,我ex-bf有時會忍住二三個禮拜唔做,等我安全期先在我體內射精
到果刻發射時佢會射得特別多,我會feel到佢射入去時震好多下,跟住入面就會好熱好滿咁
好sweat))))))))
但係依家呢個新bf就射得好少

24,拍拖比bf中出好普通遮!
我次次拍拖都會比bf唔戴套在安全期同我做,舒服d麻!
試過兩次ONS,因為對方好靚仔,佢地想唔用condom,就比咗佢地中出我...

25,內射左幾十次
係冇感覺既
FEEL唔到有野射入去

26,果陣會好似有好d熱gei野湧入黎... 好特別ga會舒服好多><
果時會特別容易再有高潮 因為果陣好敏感 會feel到入面不停咁收窄 好似不停咁震震...
會唔識郁咁

27,次次同男友做都用套真係會好悶
如果同個男仔keep到三個月未散,通常都會叫佢試吓中出
如果同條仔冇乜feel,諗住拍一二個星期散拖,都會要佢用住套先

28,唔戴套做比jj出入磨擦嗰下會好舒服,但我唔中意男人拔出來外射
始終feel到佢射精才是高潮所在

29,個感覺都幾正
會突然會熱咁
我條仔成日內射我  但係都無事

30,我 BF 每次都係射係入面...
因為我一直都有食避孕藥所以唔驚
我覺得有d熱 有d High

31,成日內射嫁啦~我覺得被射果時一d感覺都冇!
流返出黎果下先有感覺,似黎m流野既feel~

32,但我次次比男友射親 (包括依家男友同四個前度), 都會feel到佢地熱辣辣射入去果下wor!
係咪我對精-液特別敏感定係其它原因??

33,通常射進去時唔太feel 到﹐但從男友既肢體語言同反應知道射左。
射完之後有時反而feel到少少暖流﹐有試過隔一陣有"剩餘物資"倒流。
如果講心理上的感覺﹐內射係勁親密

34,我都想試下比男朋友內射果種feel..
應該射果下會超high同sweet..
可惜我連初戀都未試過..
只好幻想比暗戀對象內射果種feel啦..

35,內射既話~個feel好正~條仔下出係咁出d野出黎~
好似人地泵油咁泵d野過黎~填滿自己下面~
之後仲要流返出黎~我條仔最鍾意

36,有次同條女做愛,佢叫我射晒入去,我就出力射,點知大力左,將條女射左落床。(尼个搞事)

37,好正,,好舒服,,我同我男友都好鐘意,,感覺好close,,好sweet!!!
哈哈哈...贱格
笑死我~中出~
真系睇到我笑到停唔到~~~
拓哥群V5
...........................
头像被屏蔽